"terima kasihhh,,, terharu sgt, :')

Jumaat, 30 September 2011

(~_~')

malam bertandang hati berbisik mengenang cerita derita yang daku pendam kata menguji cuba untuk kusudahi berulang.....air mata membasahi....aku kini perlu berdiri walau hakikatnya pasti ....kan melukai aku ingin semua rasai kerana pengakhirnya hidup kusendir...i.. 


Nota: ce teka lagu ny,, 

Selasa, 13 September 2011

konvokesyen 2o11


cak! uhh salamualaykum,, pagi2 lgi cari kunci krete seb baik ude jmpe upe2 dlm beg yasinan mak,, klu tk jmpe alamat nye tk berk0nvokesyen lh aku gn kwn2, siyes haa..dh puas cari at mrate tmpat mcm nk wt kunci baru pun ade gk, ermm ok2 dh lpas tape2.. maap lh ye dtg tlmbat sikit td. 


akhir ye sampai ugk tjuan nk g konvo.. fist2 je dh smpai sne prasaan hepy tk d lngsung sbb mmg tk best tk d pakwe dtg ucap tahniah pn. uhh tk d ar..mmg lh tk d sbb mmg dh tk d pakwe kn..haa tu la.. tpi best tyme gmba gn kwn2 klu blh nk gmba gn sume tpi sume nye tk smpat.. ny jelh yg smpat.. wokey.. tgk jp eh, mcm biase lh rase2 klu mcm tk suke btau eh 

yg sbelah knan dlm gmbar tu syafiqah, die kos usuluddin.. yg kiri eu umey clasmate aku dulu same2 wt bahas, same2 discus, same muraja'ah same2 and together-gether lh.. lps ny die smbung uia dgn syafiqah.. wah..ok congrats utk dy0rg br2 tu, rase bngga lh skit sbb die brjaya dgn kputusan jyyid jiddan drpd aku ny kputusan tk best :'( ok kte tgk ny kwn yg same2 gn aku dh jnji nk smbung at indon
peace..huh >.< ..haa yg ny artiyah nme dy..tpi jgn risau dy ttap smbung dgree at indon gk wlwpun aku g netx year kot.. ermm yelh kot.. insyAllah k0rg doa kn lh ye.. sbb nye  ermm dh lh tanak ckp2 psal ny lgi. ok gmbar len lak

ny lh loqman..hehe =P at dewan td pagi dpt jmpe gn emak dy uhh rase mcm bngga nye ya Allah! bkn jmpe je dpt lh salam patu borak sikit2 gn mak and akak die. segan sbena nye tpi ermm suke sgt2 thanks l0qman :') and tahniah utk awk.. ade sape2 jeles? jgn risau aku ttap mcm ny je.. ermm nmpak sweet tk? wekkk.. ok2 ny sume kes prasan je ok jgn amik port sgt lh.. abai kn je.. 
   abahhhh....syg abah! :'( akhir nye dpt gk tgk ankmu yg p0yo ny nek pentas.. mmg poyo lh.. haa ce tgk muke yg brpeluh2 eu.. 
 tgu lame..uhh ksian ude jgn wt muke gtu arghh.. twu dh bosan tgu lame sgt..tq saibah tngkap kn pic ny.. suke9... gmbar same2 gn abah, mak gn ude.. ode yg kate lh kn len beno muke akk aku ny.. rase nye mcm satu dewan ckp yg  ny bkn akk aku, ade pulak aku kesah kbenaran nye d sini adalah akk ku syg ye.. haaa ok lh wlwpun ade gk kwn2 yg tk d kn,, nk ucap kn smoga awk brjaya drpd kte.. kte d0a kn yg trbaik utk awk ok lh ngntuk lh lak kn..ok dah bayyy...  

Isnin, 12 September 2011

..penat lh..

uhh..rehearsel pagi td saye jln laju lh.. ta prasan ade line putih at tpi eu.. pnat lh.. esk kene bgun pagi2.. so ayie ny kne lh tido awl2. ok dh..

Ahad, 11 September 2011

:'(

terima kasih....kte terharu sgt2 mlm ny dh tatau nk ckp pape...tpi kte tatau na wat pilihan mane yg btl, yg pling tepat mntak maap sgt2.. ade bnyak bnda na pikir.. ta slesai lgi.. kte ny bkn snang na trima se0rg. kte ade bnyak sbb ta blh nk trima awl2.. kte dh btau pe sbb nye..haaa sowi sgt2..  huhhh,, sedih nye aku ny.. k lh bai  

Rabu, 7 September 2011

ex kwn saye.. bkn ex cople saye..

bile kte dgar lgu ny asik igat at die je.. sbelum nk tido slalu die nyanyi lgu ny sbb tu saye trigat kn ny sware die..ce lh dgar ny,, 


                                                  j0m kite nyanyi same2,, best gk klu lyn lgu ny at karaoq 


 org lain tk d ex kwn,, tpi saye ade ramai ex kwn,, slalu kte dgar ex cple tp ny sye ex kwn saye yg ramai dulu kwn je sntiase brkwn patu,, trus dh tanak kwn sbb pe,,mybe kwn yg kte slalu kwn tu nk lbh dri kwn tpi saye mls nk lbh2 dri kwn sbb saye tk suke nk lbh2.. ishhh ini lh jd nye bile kbosanan, kejiwangn, sgala kekekeke dh dtg abs lh  tk leh nk kwl smpai ke esk.. lusa mngkin blh pulih baik smule. ad0yyy dh ar j0m mkn kueh ghayew k asalam..... 



Selasa, 6 September 2011

lagu sedih utk awk

hy k0rg.. ayie ny aku rindu kn se0rg.. se0rg yg lame dh tk cntact sgt gn aku.. aku nk tuju kan lgu ny utk die..  moga die igat kn saye.. sbb saye slalu igat kn die.. ok awk dgar lgu dn jgn sedih2 bile igat saye sbb saye slalu igat kamu.. :') 




lagu sedih ny tk brape nk sedih sgt,, klu kte ltak lgu sedih cmfirm mlm ny saye cuci mate saye.. tpi tape lh sbb die pun ta ksh kn saye lgi.. saye pun uat dono jelh.. k lh bai...

riang ria reni0n raya ~~ 4R ~

riy0h raya at renion,, best nye..yg pling pelik sume 0rg tnye aku dh tung,, uh gn sape? aner d tung im single lh tade sape nk pun.. lgi pun aku tk wat istiharah lagi nk tung.. klu dh sedia nnti aku wat lh istiharah tgk2 dlm mmpi ad nmpak sape er.. uhh,, mybe aku nyew bju ny.. ce tgk jp

ye yg gny die0rg ckp dh tung,,kah kah kah.. ok la bai kte biar kn saje... patu kwn2 yg hmpir 7,8 taun dh lme tk ktemu sume aku dh ktemuinya,, Alhamdulillah sume nye mnjadi mnusia yg amat brgune kerja sume bgus2 bule thn pngkat dh mcm pgawai bank,, kje mlysian aline, 0pis lh,, hartanah pe tah.. uhh.. 

ny antara kwn ku yg pling agk tk jmpe.. ade lgi,, yg len2 sume lme tk jmpe uhh.. tgk lgi eh,, tk suke ckp aw.. klu2 gmbar mcm gediks uhh hape..
ny rabiatul kamaruzzaman..die kje bhagian hartanah gtu lh..pe tah kn aku tk thu sgt.. tpi die bek sgt aku pun kwn gn die mcm sgn sbb die lmbut2 je 0rg nye.. msing2 nye pribadi msing2.. ermmm lgi.. tk twu nk ckp ape lh.. dh lwt mlm ny.. ok lh bai len kali aku free aku update klu ta suke jgn bce bai 

Khamis, 1 September 2011

uwweyyy :')

asalamualaykum ..


huh,,mempersembahkan wajah2 kuarga hepy.. bewana wani pelangi bt0l,, bile p0rt bhagian dinding eu,, merah mak ngah makin gelemor lh dinding umah aku tu dgn mera mnyala, nyala..kemain lgi dgn dinding ngumah mera. ayie ny saye dh sihat.. sware pun dh ok.. dh tade jual cend0l2 dh,, hik.. uwweeyyyy.... ok lh bai