"terima kasihhh,,, terharu sgt, :')

Selasa, 31 Mei 2011

....amin Ya Rabbi....

Ya Allah...
kalau die memang jodohku,, 
jodohknlah,, tapi kalu bukan
jodoh ku, jodohkan lah jugak!
jika die tidak berjodoh denganku,,
maka jadi kn lah kami jodoh....
kalau die bukan jodohku, jangan sampai die dapat 
jodoh yang lain, selainku..
kalau die tidak bisa dijodohkan denganku.. 
jgn sampai die dpt jodoh yang lain..
biar kn die tidak berjodoh sama sperti diriku..


dan saat die tidak memilih jodoh,,
jodohkan lah kami kembali....
kalao die berjodoh dgn org lain,, 
putus kan lah!!
jodohkn lah dgnku..
jika die tetap berjodoh dgn yang lain,,
bia org itu ketemu jodoh dgn yg lain dulu..
dan kmudian jodoh kn kembali die dgn ku..


~ heheh klu korg susa sgt nk lafaz at org yg korg minat.. senang je... ney lah doa nye... korg doa la dgn yakin moga2 org yg korg suke tu terbuka pntu hati nye ~  oh kasih,,,,memang kau yg teristimewa :)
ouh ya.........terlupe lak aku nk crite psal kem hafazan yg sedang berjalan ney...
alhamdulillah berjalan dgn lancar nyerrr.... pic at bawh ney yg pagi tadi.. ade lh dalam 20 org plajar yg j0in..



hah,,, yg ney gurl.. amcm?? ok.. than.. (^_^)


ermmm yg lelaki lak,,, agk ramai... bape belas org tah.... tapi bile belah ptg kelaz gabung cmpur.. kte0rg yg ustzah2 and ustaz dari warga marsah bergilir ikut turn ngaja.. ermmm ok la... next time aku st0ry2 lgi .. 

hari2 suke dn duka ku........ :)

~~السلام عليكم ورهمة الله وبركاته~~
heheh tulis jawi... dh lame tk tulis arab.. tpi arab aku msih ok lgi.. firtly aku nk ucap kn trima kasih kpd rakan2 skerja yg agak2 sp0rting.. tpi kdang2 tk sporting gk... kdang  tu ade gk yg mnyakitkan ati.. tpi aku nk amik yg mnyenang kn ati je.. hahah smlm pgi2 bute korg dh tau kn kte0rg g aner?? hahah g mr0nda pgi2 bute at mcd.. hahah best5....suke5..... ilike5..... aku suke time2 yg mcm tu je... time sedih2 ni... bab mara2 ni aku tk suke... at cni at dunia aku... dunia aku nk hepy2 je... korg pun tau kn... hidup ni msti ade msalah... klu nk buang masalah tu senang je...nk tau ca ner???? korg main game je... wt2 mcm tk de msalah pape.. 0rg kate wat dono je.. 
hemmmmmmmm........so tk ya la pikir msalah sgt... tpi korg jgn smpai bia kn msalah tu mnyusah kn hidup k0rg lak... ehh2..aku ni dh mcm nk tazkirah at anak2 je.. hahaha tah pape je aku ni... aku pon hepy lh gk sbb progam yg aku cadang kn nk wt at msjid tu dh dilulus kn oleh pengerusi.. ahahh betape + nye hepy aku ni... ops2... sehepy2 aku ni ade sedih nye... u all nk tau ape?? aku sedih cincin yg akk ksayangn aku bagi tu hilang... tk tau aku ltak mner.... :'( sedih je... bukan sedih je... kcewa dn hampa lgi... ok la... pape pun thanks kpd kwn2 sbb mcd korg memang best!! aku suke... 

hah,,, yg baju kuning tu si daus anak yatim... die ni dh mcm anak terbuang je... hahah geram je aku gn die... mane kte0rg g msti die mngek0ri kte0rg... heheh ermmm ok la dh lewat mlm ni...aku tido dulu ye.... cmt mlm sweet dream.... tido lekl0k tau??  kenang daku dlm d0a mu... :)

Jumaat, 27 Mei 2011

ya Allah.. buka kn lh pntu hati ku :'(

salam awk sume... rindu dgn korg sume sbb sye rase mcm dh lame je tk update yg baru untk pmbace2 yg d syangi.. actually sye nk mncerita kn ape yg sye rase kn skang ni.. hati sye sedih,, bercampur takut,, bimbang,, risau akan diri sye.. sbb sye ade prancangn nk kumpul duit utk smbung pngajian at jambi @ aceh.. ermmm same je tu tmpat nye aceh atau jambi.. sbb tmpat tu at ind0n gk.. ok2.. knape sye sedih... sbb sye rindu die.. org kate bile rindu prgi lh jmpe.. tpi sye dh tk bole jmpe die lgi sbb sye ni pmpuan.. sye lbih rela balik umah s0rg2 sbb tk nk jmpe.. lgi pun sye tau die klu bole nk elak kn drpd jmpe pmpuan..sye ni bukan jenis org yg senang2 prgi balik d jmput.. sye dri dulu dh belajar hidup susa jd wlw susa mcm mane skali pun sye rlex je.. yg sye takut pulak,, sbb sye takut bile sye khilangn sese0rg yg sye dh suke.. sye suke die dn takut klu die hilang.. tpi ade org kate,, lebih baik kte syg kn org yg mnyayangi kte daripada kte syg kn org yg kte syg.. dan aku takut bile dose2 yg slame ni yg tk sedar.. Ya Allah ampunilah dose2 aku yg lalu dn yg akan dtg ya Allah.. ya Allah buka kn lh pintu hati aku utk mnerima ktentuan Mu... Ya Allah kau lindulingilh die dri d0se2.. skiranya hati aku k0song kau isi lh dgn Mengingati Mu ya Allah..
smlm sy sedih bile dpt tau makcik mninggal.. yg paling sedih bile  tk sempat nk salam die.. sm0ga Allah mncucuri rahmat untk die.. huhu ok2... yg dh prgi bia die prgi.. sy tetap terus kn hidup untk mnjadi yg lbih baik.. oh ye..pic at ats tu adalah sbuah tingkap yg tk de sape2 yg nk duduk.. ia di ibarat mcm aku yg slalu kse0rngn.. tpi aku tetap bersyukur wlw pun tk sape yg sudi duduk at situ,, aku bole hidup hepy dgn fmily tersyg.. aku bersyukur dgn hidup sendiri tnpa sesiape.. tpi wlw pe pun sy nk ckp yg sy cume suke kn awk je.. bile sy dh suke at se0rg tu.. awk je la 0rg tu.. dn sy bukan mcm awk yg suke at sume kwn2 pmpuan awk.. sy ni bile dh suke sy akn syg bnda yg sy suke tu.. sy tk tau awk suke sy mcm mane.. mngkin awk suke sy same je mcm kwn2 pmpuan awk yg lain2 :'(.. sy jd sedih bile awk ckp awk pilih sy.. sbb mngkin awk tu cume nk jage hati sy je.. sy tk tau sbenar nye yg awk syg sy ke tk.. sy jd serba sala kliru.. sy tk tau sape yg syg sy.. klu lh sy tau.. pasti sy kn syg kn 0rg yg lbih syg kn sy..arrrrrrrrrrggggggggggghhhhhhhhhhhh aku tanak jiwang.. ok fine klu awk tk bagi sy syg at awk.. awk jgn cri sy.. sy tk nk pkse awk..sbb awk lelaki..lelaki bole wt pilihan utk mmilih sape2 je yg die suke.. huuhuhu jiwang pulak.. sbb tgh dgar lagu jiwang.. ok la wlw pe pun bagi sesiape yg trase cepat2 la msg sy.. awk jgn risau sy cume syg pd  org yg syg kn sy.. dn cinta sy ney hnye pd Allah..

love fmily

salam... cmt mlm ini aku tujukan wat korg yg sudi membace.. firstly aku sedih sbb ade some0ne tu tk bagi aku syg die. aku tk tau nape.. tpi aku tanak sedih aku biase2 je mcm biase.. aku relx je sbb aku tau nasib aku memang slalu mcm ney.. bile kite syg kn sese0rg tu..belum tentu sese0rg tu syg kte.. ok dh st0p tanak g crite bab2 mcm ney.. :'( sbena nye aku hepy tau.. aku tk tau nape aku hepy mybe ade org yg take care sgt2 at aku.. Alhamdulillah trime kasih pd mak n ayah yg take care dgn aku.. aku hepy dgn fmily, dgn kwn2 yg ade.. aku bole jd sedih bile fmily,,kwn2 hilang.. arrrrrrrrrggggggggggggg rsult aku!!!!!! hahaha tibe2 je...

Khamis, 26 Mei 2011

!! (^__^) !!

hy korg.. ermmmm.. hari ney aku tk d pape nk tulis.. tk tau nk crite ape lh.. ok skian sahaje karangn aku hari ney.. hehe bole tk? ermmmm jp ea k0rg.. sori la tk dpt nk tulis je sbb skang aku dh bz sikit.. sikt2 je... je bile aku free2..bosan2,, tensi0n2,,, di sini la dunia tmpat aku tulis slain luah kn prasaan aku pd 0rg2.. ermm tk de pape cume ade yg mngatakan bile bace bl0g aku ney die0rg kate ayat aku belit2 la...yke belit2... lantak nk belit ke terputar2 mcm ular putar ke mcm gasing ke atau pun mcm putaran roda ke jnji aku tk usik sape2..ok la dh mlm da ney.. k0rg tido ye lekl0k.. rindu kamu..nnti bile2 aku tulis yg lgi..

Isnin, 23 Mei 2011

d0a saye

cmt ptg u all.. ermmm hari ni aku rase tk ok.... siyes aku nk ckp memang aku tk ok... aku tk tau ape sbb nye.. sjak dari smlm lgi aku memang dh rase.. dari mlm tdi.. ape salah aku? aku dh wat ape? cube k0rg ade pd tmpat aku? msti pelik kn? bia je la yg penting aku tk de wat sape2 susa..  ade se0rg hnba Allah suro aku zikir..dgn zikir bole tenang kn fikiran.. aku cube wat and zikir bnyak2.. Alhamdulillah ade kesan nye.. dh tenang sikit rase.. tpi pape pun aku memang tk bole lupe tntang ape yg aku rase ni.. ya Allah permudhkn lah sgala urusan aku dan die..  Astagfirullahhaazim,,, Lailahaillah,,, Allahummas0lialasaidina Muhammad,,, 100000000 barkali...
smek0mmmmmmm... ade 0rg tk? hehe cmt pagi sume... hari ney saye tk tau nk cakap ape.. cume nk ckap yg sye pnye s0mebdy asik hepy2 je... tk tw la pe msalah die.. kdang2 kte tk0t gk kn org tu hepy2 je tk tntu psal.. ermmmm tkpe2 abai kn je yew anak2 yew skalian.. smlm kn aku tido dgn tenang nyew.. dgn d buai lena nye.. so hri ney aku mula kn keje dgn ceria.. harap k0rg pun begitu jua.. ok...terlebih dhulu bagi sesiape yg masih blajar,, atau dlm pr0ses blajar aku nk nasihat kn k0rg jgn jd mcm at dlm pic ney.. heheh
alamak aku tk bis taip g tau.. ok2 bubye ade msyarat jp

Ahad, 22 Mei 2011

~ 5 perkara ^_^

y0w... waz up! hehe hari ney ade 5 perkara aku kene wat 1.aku kene stady utk ujian k0mputer awt lesen. 2.hari ney nk masak 3.aku nk kemas satu rumah 4.aku tanak layan sape2... 5.klu bole aku nk balik pum mlm nye.. hah,,u all tau pum tu ape? pum tu P for persatuan.. U for ulama.. and M for malaysia.. yeah pandai ye anak2... heheh ok2.. anak2 skalian mari kte belajar tntang ape? heheh aku rindu la at anak2 aku at pum.. at pum aku jage anak2..ngajar anak2.. die0rg sume sp0rting... korg nk tg0k anak2 yatim yg aku jage? ok...ney lh die0rg..
tpi dlm ney pic aku dgn rakan2 skerja dgn aku tk de.. ermm mane tah time ney aku tk igat la..bile tah.. gmbar pon mcm tek jelas kn? tpi dgn anak2 ney la yg aku ngajar.. 

Sabtu, 21 Mei 2011

~ insan tercinta dlm hidup Ku ~ (^_^)

as salam.. hy u all.. hari ney aku tanak jiwang2 beb! aku ney rock la beb.... hahah rock mane bole jiwang.. ermmmm ok came back to my title rojer.. huhu korg nk tw tk,, ptg td kn aku g kenduri at taman rinting.. hahah lawak t0l.. yg lawak nye aku dgn kakak yg tercinta lh.. klu k0rg nk tau kakak ku memang pelawak.. heheh klu die msuk raje lawak msti kalah.. hahahah eh... erm okey2.. td kte0rg g knduri khwin kwn kakak aku la.. b4 sampai at dewan serbaguna tu aku, mama and akak aku sempat lgi berp0sing bergambar dlm kreta tw tk.. hehe ney lh pic kte0rg..
pic yg at ats tu..mak aku suke je... yg paling aku suke paling bermakne dlm hidup aku,,ialah bile mak aku ktawe hepy..aku msti turut hepy gk.. suke skali time saat2 cang gney..heheh kakak aku yg at blakang tu tk npak muke die lak... heheh tk pe.. aku ade lgi pic.. yg lak npak muke die.. tgok tau.. hehe 
bile dh hepy2... macam ney la muke nye..





Jumaat, 20 Mei 2011

....bismillahhirahmannirrahim....

salam.. hay awk... awk pe kabar? sye sihat je... saye dh mkn,, wlwpun saye lapar,, saye ckp dh knyang sbb tanak bagi awk risau kn saye.. saye nk awk hepy..trima kasih  awk,, hari ney saye hepy sgt :') awk dtg teman kn saye...sbb saye sengaje nk jmpe awk.. sbb bile saye tido saye mmpi sese0rg.. sebenar nye saye tk tau sese0rg tu sape.. saye rase rindu.. saye rase syg.. tpi saye tk tahu rindu at sape.. saye tk tau nk syg at sape.. sbb saye tk de sape2.. saye cume ade fmily, awk and kwn2.. :'( knape saye tk tau saye rindu kn sape ye?? pape pun saye suke jmpe awk tpi saye buat2 biase je,, ego nye saye kn padahal hati ney suke teramat la suke.. rase mcm nk mel0ncat loncat suke nye saye...dan hari ney juga saye dh ckp at sume 0rg yg saye suke at awk.. saye segan la awk... :'( saye rase malu.. sbb saye rase maruah saye mcm dh tk bernilai je.. saye hnya mmpu berd0a je.. dn dlm d0a saye tu saye harap 0rg yg saye rindu tu adalah awk.. saye tk tau la.. alamak hari ney saye dh jadi jiwang la pulak... aduhhhhh!!!! ca ner neyyyy... ermm.. awk.. saye tanak jiwang dgn awk tau.. saye segan la.. saye mntak maaf klu saye dh nyusah kn sesiape hari ney... saye harap kte tk kan dpt jumpe slalu.. :'( saye nk jage maruah saye.. saye harap awk tk mrendah kn diri saye sbagai perigi mncari timba.. saye malu! :'( saye mntak maaf.. saye syg sapeeee.... saye tk tau rindu at sape.. saye harap siape tu adalah awk.. knape saye nk sedih2 je ney? sygggg... saye syg diri saye... syg jgn la bersedih..saye syg awk.. awk jgn sedih taw.. sbb awk tu adalah diri saye.. 
saye slalu bersendiri.. saye tk kn mrendah kn maruah awk.. sbb saye syg awk.. saye tk tw siape awk.. tpi saye syg kn awk.. saye tk tau.. saye mntak maaf awkk :'( saye harap awk tu adalah awk yg syg kn saye, awk adalah yg sudi terima saye... saye.. saye jgn sedih2 tau.. saye syg kn saye.. tapi awk.. knape saye rase mcm kese0rg je.. ye awk... saye memang kese0rg.. tpi saye tk kn kese0rangn sbb saye ade awk,, dan awk adalah yg sayang kn saye.. iyekew... terima khasih awk.. sbb awk syg kn saye.. huhu sedih nye saye.. ksian saye kn? ermmm .. tk pe la.. saye ade petua utk hilang kn sedih saye ney... yaitu dgn main game! hahaha adik.. mane pulak adik aku ney.. aku nk ajaak die lawan game dgn aku.. ok.. skian saje.. mekasihhhh awk.. awk adalah yg syg kn saye.. :')

~ pagi oh pagi ~ :')

salam sejahtera saye ucap kn kpd semua yg bergelar manusia di bumi Allah ini,, terlebuh dahulu saye ingin mengucap kn kesyukuran ke hadrat Illahi dgn limpah kurnia Nya telah memberi kn nasaf baru utk saye mnulis catatan pada hari.. chewah dh mcm nk bagi ceramah la pulak,,,ad0yai poyo t0l lh aku ney,,, kn3? memang pun...hah,,aku dh tau k0rg kn jwb mcm tu.. firstly i want to make sure story about my self.. haha terkuar speking aku lak.. klu u all nk taw aku tk suke bi tw.. dulu kn waktu aku skola menengah aku tk suke bi.. dari skola rendah memang aku tk suke bi tau.. sbb nyewwwwwwwwwww haha sbb nye kn...cikgu bi aku garang beb! garang yg teramat la sgt.. mcm korg ade terjmpe singa liar dlm hutan belantara tu..hah,,,,begitu lh sifat cikgu bi aku di skola rendah dulu... huhuhuh kcian aku kn? (T_T) tpi time skola menengah cikgu nye tk garang sgt pun.. bukan tk garang pun.... memang tk de perasaan nk garang lngsung lh snang crite.. eh2..ape yg aku melal0t ney ya Allah.. aku nk crite about hari pagi aku la.. ok.. pagi2 aku memang suke melalut mcm ney.. mcm j0yah je kn.. hahah (^_^) eh sbenanyer ney aku pnye time die dh sala tau... aku tk tw nk seting ca ner beb! mlm td puas aku seting2 time die.. tpi tk bet0l gk.. huhu at mner tah..  ok2...aku terus kn perjalanan hidup ku.. hari ney aku tanak ckp psal jiwang2 ea..sbb ade org kate aku jiwang seh... jiwang ker?? ermmm tah lah.. poy0 jerk nk jiwang2 ney geli je aku.. berbulu je tlinga aku dgar.. sakit je mate yg membace... sikit2 psal die,,sikit nk tulis die.. daripada aku tulis psal die baik aku g mkn ke,,,ajak ct n miza jejalan ke.. ajak anak2 g riadah ke....main futsal ke.. ermmmm tk lah boring.. hari2 nk crite die je.. boring gk kn? korg nk tau tk,,,entah2 die tk de pun nk sibok cite psal aku.. aku je yg sibok terhegeh2 jd perigi cari timba.. malu beb! ok la.. aku nk abis kn game aku.. nnti aku sambung lgi ye.. itu pun klu korg rajin nk bace.. aku memang tiap2 hari ka tulis.. ok...thanks awk2 sume krana sudi bace karangn yg tk brape nk berkarang ney.. ok peace :')

Khamis, 19 Mei 2011

maluNyewwwwwwwwwwwww!!!! arggggggggggggghhhhhhh!! tidakkk :'(

hari ney pda mlm ney... aku terpaksa jdi mcm perigi mncari timba.. haha k0rg nk tau nape? argggghhhh peduli hape aku.. aku suke...haha ermmm esk kn cuti.. aku ajak jumpe die tpi tk tau ape yg die pikir.. ptut nye die lh yg ajk aku,, ney aku lak yg ajak die.. (T_T) malu beb! huhuhuhu (nada nagis) abis tu ca ner... ermmm pape jela kn aku ney.. dunia mcm dh terbalik je.. aku rase mcm aku lak lelaki.. ishhhh ape dh jd gn aku ney,,,, ermmm baik aku cakap tk jadi lh.. sbb aku pikir aku ade maruah.. ermmm malu beb!! bia la.. baik aku main game lgi  bg0s kot.. kte wat hepy2 je... ok...bubye korg..

~ p0yo ~


hey k0rg aku baru bangun la.... huhu knape ney asal bgun je pening2 kpale ek.. ermmm sbb tido tgah2 hari k0t.. tdi aku minpi die la.. (T_T) knape aku mmpi die sbb aku rindu die ke... ala takan la aku nk ckp sape die tu .. tk pe la.. korg nk tw tk actually aku sndiri tk tau la sape die tu.. mybe die tu ptunjuk Allah..agar aku berhati hati dalam memilih psangn. ermmmm poyo la aku ney...poyo mcm jiwang.. heheh ape kate suatu hari nnti aku tulis jiwang2 msti korg mcm geli aje nk bace kn?? jiwa aku ney tk suke jiwang jiwang lh! ishhhhh ape la.. klu nk jiwang bole tpi dgn suami aku je.. ops tercakap psal suami2 lak dh.. hah,,,cakap psal suami ney... ramai bukan ramai la mej0rity smua kengkawan aku dh khwin... yg belom khwin pun dh bertunang.. wah2 best nye jd mcm die0rg.. tpi aku tk... huwa2...ksian aku kn?? nk ngis la cm gney.. (T_T)


 korg nk tw tk 1 perkara dlm hidup aku... aku sbenar nye tanak c0ple.,,,, sbb nyewwwwwwww aku yakin joh0d yg Allah bagi tu terbaik utk aku.. wlw pun teruk mcm mane skali pun,,, aku redo akn di takdir kn oleh aku.. tpi smentara Allah dlm proses utk turun sape jodoh aku,, aku minum air dulu.. ehh2...bukan minum bt0l2 la... mcm sambil mnyelam minum air la.. korg faham kn? mcm kwn2 dgn sume org2 yg ade... nnti bila dh bersuami kte kene la setia pda suami je.. emmmm (^_^) hah,,,korg ade? tk de kn?? emmm tula korg... ney aku nk nsihat kn korg,,,, jdi la org yg setia pd sesiapa dh ade pasangn.. eh... ape la sikit2 je psal jodo.. aduhhhh! da lasa topik dh ney... ermmm ca ner?  tkpe2... akn ku terus kn jua.. poyo je! ^_^

.::.rajin2,,,tpi malas gk.::.

halow,,,test2 testing2 1,2,3.. ok clear beb! hay korg.... ney kisah aku yg seterus nye.. huhu nk tau tk semalam pd tarikh 18hb aku mcm rase agak2 terkilan.. tapi aku wat hepy je alaaaa wat mcm tk de pape g2.. nk tau tk nape?? smlm aku chat dgn sorg abg kwn aku ney.. tk tau la die yg ckp die abg kwn aku.. kwn aku ney yg aku suke at die tu... suke sgt2 at die.. ermmmm ok2... abg die ckp die ney memang ramai kwn2 pmpuan.. memang die tk de rase pape dgn pmpuan,. Urmmm korg msti mcm faham tk faham je kn? tkpe2 wat paham2 je.. aku tk tau la dari smlm bile aku dgar abg die cakap mcm tu,,aku rase aku mcm dh give up je.. tpi aku amat menyukai beliau... waduh g mana?? tk pe... perasaan suke itu Allah ciptakan pd tiap2 hnba nya.. wlw pe pun bi0 lah org nk kate ape...yg pnting aku tetap tanak cople..tpi aku SUKA die.. ouh... ape yg aku tulis2 ney sbenar nye dh lari tajuk tau.. rajin.. aku rajin nk suke at die.. tapi aku malas nk pikir tntang diri aku... aku rajin2 igat at die.. :'( tpi tk pe..aku bersyukur sgt2 hidup yg mcm ney... dgn kwn2.. ade anak2.. member marsah.. haha wlwpun aku dh terpisah dgn marsah,, aku bole rase kn aku d marsah bb rakan2 kerja aku sume 0rg2 marsah.. kcuali si tulang je dari plenet kuis.. heheh sori ct ko jgn mara2 aku lak bace ni..mcm tk biase lak kn dgn glaran tulan.. im so s0ri ye bagi sape2 yg terase dgn ape yg ku tlis kan ney..

Rabu, 18 Mei 2011

.::.kwn oh kWn.::.

kasar ke gune bahase aku? ala biase je... ape la die ney.... ermmmm... actually i tk tau nk tulis ape.. esok aku nk bgun awal mulakan keje dgn hati yg hepy.. ape yg korg rase bile korg hidup sorg2? msti boring kn? aku pun boring gk.. tpi skang ni dunia aku tk s0rg2 lgi.. sbb aku hidup dgn kwn2..korg nk tg0k aku dgn sape,,, ermmm ok2 ade pic ney lah aku dgn kwn2...

heheh.. bi aku t0nggang lnggang je kn,,

dh fobia dgn janji.. dengar lah lagu ney.. must u touching n cry.. but u dont cry2 la..

marsah oh marsah..



yg ney...dak2 kelaz aku yg laki2 pulak.. korang teng0k jelh wajah2 die0rang ney.. aku tk bole lupe lh peristiwa2 ney... ermmm betol lh org tua2 cakap zaman remaja hanya skali je.. guna kan lh zaman kte dgn berfaedah. aku bersyukur ya Allah bersyukur sgt2 pdMu ya Allah kerana telah menemu ka aku dgn agama, ajaran2 dari RasulMu ya Allah..

tinggal knangan...

ni lh saat2 akhir aku di marsah.. banyak tol kenangan suke dan duka aku.. dari awal sem sampai lah ke akhir sem..





Selasa, 17 Mei 2011

''mencintai dan dicintai,,
perlukan keberanian,,
keberanian untuk terus
mengekalkan rasa cinta itu,,
sterusnya diikuti perasaan keiklasan,,
untuk menerima orang
yang dicintai seadanya..."

Isnin, 16 Mei 2011

16/05/2011

blog aku telah dicipta. oleh sorang kwn yg bakal menjadi seorg isteri.. opss.. ni crite psal aku la.. wt pe crite psal die lak.. mcm kasar je gune aku.. harap maaf lh ye terkasar bhase. actually i bru je abis ajar fardu ain kul 4 tadi.. so bermula llah tentang sebuah kisah diriku. ni dh 2 minggu i tk balek2 umah.. rase indu dgn my family.. :'( ksian i.. utk hari ni stakat ni je lah dulu. tk de brape mud nk tulis bnyak2..